Miljø

Lunderskov Specialmøbler/

Miljøvenlige møbler


Materialer til Slagbænk

Lunderskov Specialmøbler fremstiller bæredygtige møbler. Gennem hele processen anvender virksomheden materialer som er godkendt til produktion af møbler. Produkterne består hovedsageligt af MDF træplader, vandbaseret maling og træ lim. Træpladerne bliver produceret af genbrugstræ og kategoriseres som miljøvenlige. Malingen er vandbaseret og indkøbt i diverse byggemarkedskæder i Danmark. Træ limen opfylder kravene til D2 i.h.t. EN 204/205.


Produktion af Slagbænk

Vores møbler fremstilles i vores eget produktionsværksted hvor krav til arbejdsforhold og udsugning overholdes efter gældende krav til møbelproduktion. Vi håndbygger alle møblerne og alle maskiner som indgår i fremstillingsprocessen er af mærkerne DeWalt eller Makita, hvor sikkerheden er i top. Dertil skal det nævnes, at Lunderskov Specialmøbler aldrig har indrapporteret en arbejdsskade til dato.


Støj ved produktion af slagbænk

Der kan forekomme støj ved udskæring af træ, der er tilgængelige høreværn til alle ansatte.  Derudover er der installeret udsugning til alle skæreværktøjer, således udledning bliver reduceret op til 99 procent.

Human Ressource

Lunderskov Specialmøbler er en familie ejet virksomhed, hvor vi selv deltager aktivt i produktionen. Der er ikke ansat yderligere medarbejdere. 


Adresse


Egevænget 51


6640 Lunderskov


Danmark


Kontakt


Tlf - +45 2421 1845


E-mail - info@lunderskovspecialmoebler.dk


CVR - 36779985

Hvorfor vælge os?


- Unikt møbel


- Fremstilles efter dine mål


- Levering i hele Danmark