Lunderskov Slagbænk
Slagbænk på metermål

Lunderskov Slagbænken

Slagbænk efter mål og farve

Lunderskov Bænken er en slagbænk skræddersyet efter metermål og farve i henhold til  kundens ønske og  design. Bænken kan opdeles i rum, således den opfylder ønskede funktionalitet tilpasset til ethvert hjem. Møblet kan bygges med skabe/radiatorskjuler eller lignende. Slagbænkens top er et vippelåg, som er med til at give et stort rum til opbevaring. Bemærk slagbænken på billedet har udskæring til fodliste, dette medføre at slagbænken kan komme helt ind til væggen.


For priser på Lunderskov Bænken - klik her.

For at se vores udvalg af tilhørende hynder - klik her.

Hjørnebænk på metermål
Hjørnebænk på metermål
Hjørnebænk på metermål

Lunderskov Slagbænken fremstilles som hjørnebænk

Hjørnebænk eller almindelig slagbænk fra Lunderskov

  Bænken kan bygges som standard slagbænk eller hjørnebænk.  Vi har stor erfaring med bænke projekter formet som en "hestesko". For at se Lunderskov Bænken som hjørnebænk - klik her. Bænken kan også fremstilles med skuffer.

Uanset om din bænk skal bruges i køkkenet, spisestuen, entréen eller sommerhuset - så sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kan tilbyde  levering og montering indenfor Danmarks grænser. Det kan forekomme ved større projekter, at vi opmåler i kundernes hjem før påbegyndelse, for at opnå bedst mulige resultat. Bænkene  bygges efter  dit ønske, for eksempel for vi mange forespørgselser på slagbænke med indfaldsvinkel som skaber benplads. OBS! Vi producere selv alle vores møbler efter aftale er indgået, forvent travlhed i visse perioder.


For priser på Lunderskov Bænken - klik her.

For at se vores udvalg af tilhørende hynder - klik her.


Hynde til slagbænk
læderhynde til slagbænk

Hynde til slagbænk


Lunderskov har fået tilknyttet 2 skræddere til vores virksomhed, så kunden kan få skræddersyet hynde på metermål enten i stof eller læder.

Klik på billedet for priser enten for stof eller læderhynde til din slagbænk.


Læs mere om vores hynder - Klik her.Opmåling af slagbænk

Opmåling af slagbænk / Bestilling


Vi er på Sjælland til opmåling af møbler hver uge, se øverst  i højre hjørne på websitet hvornår vores  næste opmåling på Sjælland finder sted. For opmåling til slagbænk i resten af Danmark venligst skriv E-mail til info@lunderskovspecialmoebler.dk


 

Bestilling af opmåling   - klik her.

Adresse


Egevænget 51


6640 Lunderskov


Danmark


Kontakt


Tlf - +45 2421 1845


E-mail - info@lunderskovspecialmoebler.dk


CVR - 36779985

Hvorfor vælge os?


- Unikt møbel


- Fremstilles efter dine mål


- Levering i hele Danmark