Erhverv

Lunderskov Specialmøbler I/S - Erhverv


BUTIKSINTENIØR • PERSONALERUM INDRETNING • SPECIAL OPGAVER


Vores produktsortiment er oprindeligt designet til private hjem, men eftersom vi oplever stigende efterspørgsel fra virksomheder som ønsker ekstraordinær indretning i butik, personalerum, kontormiljøer m.m. har vi herfor udvidet sortimentet til at indeholde møbler til erhverv. Vores løsninger til erhverv vil ligesom til det private segment være baseret på specialløsninger - Vi bygger specefikt efter dine mål og ønsker.

Koncept


Jeres ideer, behov og ønsker bliver kortlagt, vi agerer gerne sparringspartner.

Vi fremstiller aftalte produkt og installerer dette i jeres virksomhed.

I vil få møbleret jeres virksomhed helt unikt og designet til at dække jeres behov.

Adresse


Egevænget 51


6640 Lunderskov


Danmark


Kontakt


Tlf - +45 2421 1845


E-mail - info@lunderskovspecialmoebler.dk


CVR - 36779985

SPECIAL OPGAVER - REOLSYSTEM


Dine fysiske rammer, herunder din indretning, er med til at danne din virksomheds billede udadtil og dette har stor betyning for dine kunder. De fleste kender til at besøge en butik, en restaurant eller et kontor, hvor indretningen imponerer ens bevisthed. Dette giver folk lyst til, at se mere og blive længere - Dette kan du opnå ved at indrette din virksomhed helt korrekt. Dette kan vores reolsystem og vores øvrige produkter hjælpe med.


Læs mere om vores Reolsystem

Hvorfor vælge os?


- Unikt møbel


- Fremstilles efter dine mål


- Levering i hele Danmark

BUTIKSINTENIØR


Vi kan fremstille møblerne til din butik, så du opnår den helt rigtige stemning og stil i butikken. Din indretning afspejler dit produkt eller den serivce du sælger, derfor er det vigtig at rammerne er perfekte.

Vi kan producere præcis efter dine ønsker til mål og dimensioner, så kræver din reol, desk, skab eller lignende møbel plads til eksempelvis et kasseapparat, så designer vi efter dette.


Bestil tid til opmåling

OPTIMERING AF PLADSUDNYTTELSE


Venteværelser, kantiner, personalerum m.m har ofte pladsmangel fordi de vigtige kvadratmeter i virksomheden bliver udnyttet til anden vis. Derfor er vores skrædderbyggede løsninger med til at optimere og udnytte pladsen på din virksomhed. Eksempelvis giver vores slagbænke en stilfuld siddeplads, kombineret med god opbevaringsplads nede i møblet.


Læs mere om vores Slagbænk

OPMÅLING & UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at bestille vores møbler? Lad os aftale en dato for opmåling, så I kan modtage et uforpligtende tilbud på opgaven. Opmålingen er gratis, men vi forventer at man har intention om at bestille vores møbler.

Vi er på Sjælland til opmåling hver uge - Se næste dato øverst i højre hjørne på hjemmesiden.

For opmåling i Jylland - Venligst kontakt os - Så aftaler vi fra dag-til-dag.


Bestil Opmåling

Inspiration til Reolsystem


Vi publicerer kun billeder af et begrænset udvalg af vores leverede produkter, følg os eventuelt på Facebook eller Pinterest hvis I ønsker at se mere.